Announcement

Collapse
No announcement yet.

restricted forum access

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • restricted forum access

    How come I'm having difficulty uploading images from the camera icon at the bottom left?
    Last edited by velvet fog; April 28th, 2014, 09:39 PM.

  • #2
    Tell me your problem(s).

    Comment


    • #3

      Comment


      • #4

        Comment


        • #5
          I get this You are not authorized to create this post.

          Comment


          • #6
            When i hit the post reply button after uploading a image i get,You are not authorized to create this post.I can add text but it makes no difference
            Last edited by velvet fog; April 29th, 2014, 07:36 AM.

            Comment


            • #7
              That has happened to me. Sometimes I compose a post (verbiage), then walk away from the computer, come back and try to upload an image or continue adding text only to see "You are not authorised...." when I hit the Post button. This is because the session timed out and I was actually logged out of the forums even though the page showed me still logged in. The page had not refreshed until I tried to follow an internal link (in my case, hitting the Post button).

              If this is not the case with you, the only other thing I can think of is maybe the image files you're trying to upload are too big & the forum settings are blocking the Post. Can you try & post an image via a link instead of an upload?

              Comment


              • #8
                Which forum are you trying to post a pic in? I think you have to use the little picture add icon between the hyperlink and the movie link. Not the attachment up by the "A".

                Comment


                • #9
                  Which forum are you trying to post a pic in? I think you have to use the little picture add icon between the hyperlink and the movie link. Not the attachment up by the "A".

                  Comment


                  • #10
                    Which forum are you trying to post a pic in? I think you have to use the little picture add icon between the hyperlink and the movie link. Not the attachment up by the "A".

                    Comment


                    • #11
                      Which forum are you trying to post a pic in? I think you have to use the little picture add icon between the hyperlink and the movie link. Not the attachment up by the "A".

                      Comment


                      • #12
                        I think the problem is the thing is crazy slow. I got error after error, then I backed out and sure enough there are the pics.

                        Strange..

                        I used the Icon left of the Movie reel icon under the "A" option. A is for the Advanced Editing option. Can you guys see the pics I posted? I can't see the ones Velvet tried to post.

                        Comment


                        • #13
                          Trying to add a pic from my phone

                          Comment


                          • #14
                            Pics:
                            Last edited by Jon Mutiger; April 29th, 2014, 11:55 PM. Reason: Tried to insert pic, but can't from phone

                            Comment


                            • #15
                              See the duplicate posts of your Jon .Same thing has happened to me.

                              Comment

                              Working...
                              X